100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet

Kelly Piquet openlijk over kinderwens met Max Verstappen

Kelly kreeg uit een eerdere relatie al een dochtertje, Penelope. Nu vertelt zij aan Vogue over haar kinderwens met haar grote liefde Max.

Kelly Piquet

Ze is model, influencer én de vriendin van Max Verstappen: Kelly Piquet. De mooie Braziliaanse was voordat ze met Max Verstappen in aanraking kwam al bekend met de F1, want haar vader is drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet en haar vorige partner, waar zij haar dochtertje Penelope mee kreeg, is een Russische Formule 1-autocoureur. In gesprek met Vogue laat Kelly weten dat de vonk tussen haar en Max al in 2016 oversloeg. Max was toen nog maar 20 jaar oud, maar hij was op dat moment samen met Kelly en haar broer Nelson aan het eten in Monaco. ‘Er was al iets magisch die avond’, vertelt Kelly.

Kinderen

Kelly zorgt momenteel samen met Max voor haar dochtertje Penelope. Aan Vogue vertelt zij over haar kinderwens met Max. ‘Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen’. Kelly is gek op kinderen, zij heeft er in het verleden mee gewerkt en hoopt dat in de toekomst weer te doen. ‘Mijn belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren. Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ik zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam, en gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven’.

Voorbeeld

Momenteel is Kelly in Monaco, samen met Max en Penelope nog op haar gelukkigst. Alhoewel Max de miljoenen binnensleept, wil Kelly niet afhankelijk zijn van Max. Zij wil iets voor zichzelf opbouwen en wil een inspiratiebron voor haar dochter Penelope zijn. Kelly wil iedere dag wakker worden met het gevoel dat ze ‘vandaag iets gaat bereiken’. Hoe mooi, bijzonder en een geweldig voorbeeld is dat? Wij vinden haar in ieder geval een superleuke moeder en partner. Hoe leuk zou het zijn als zij binnenkort samen met Max een kindje krijgt?

Bron en Beeld: Vogue