100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet
Zie ook:
Delen

Vriendin Max Verstappen post selfie in kleurrijke bikini

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, deelt een zwoele selfie in een kleurrijke bikini!

Kelly Piquet

De bloedmooie Kelly is alweer een aantal jaar gelukkig met haar grote liefde: Max Verstappen. Uit een eerdere relatie met Daniil Kyvat heeft Kelly een dochter, zij heet Penelope. Max heeft maar geluk met twee van die prachtige meiden aan zijn zijde: Kelly én Penelope!

Vakantie!

Max en Kelly genieten volop van het leven én van elkaar. Want als Max niet te vinden is in een race auto zijn Max en Kelly hoogstwaarschijnlijk aan het genieten van een zonnige vakantie.

Samen reizen de twee de hele wereld over en zo komen ze op de meest mooie plekjes. Zo waren Kelly en Max het afgelopen jaar nog in Miami. Er werd daar niet alleen op het strand gelegen, maar er werd ook gefeest én de jaarwisseling gevierd. Foto’s van die zonnige vakantie zie je hier.

En wat dacht je van een helikoptervlucht over de witte bergen van de Zwitserse Alpen? Kelly en Max beleefden daar een spectaculaire vlucht, die ze niet zo snel zullen vergeten!

Bikini

Met haar geweldige looks is het geen verrassing dat Kelly een internationaal model is. De Braziliaanse beauty weet haar volgers keer op keer te verbluffen met de mooiste foto’s en de meest prachtige outfits.

Afgelopen week deelde Kelly een zwoele selfie in een kleurrijke bikini. Wow! Wat ziet Kelly er prachtig uit. Max is een gelukkig man! 😉

100%NL Magazine vriendin Max Verstappen

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen