100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet
Zie ook:
Delen

ZIEN: Max Verstappen en Kelly Piquet stralen op Franse bruiloft

Kelly deelt wat romantische en sfeervolle beelden die op de sprookjesachtige bruiloft van hun vrienden werden genomen. Wat zagen Kelly en Max er mooi uit samen.

Relatie

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Bruiloft

Het afgelopen weekend genoten Max en Kelly van een Franse bruiloft van hun vrienden. Het jawoord en het feest werd op een sprookjesachtige locatie gegeven, waar alles tot in de puntjes was geregeld. Kelly deelt in haar Instagramstory wat foto’s en video’s van de locatie, de kerkdienst en het feest. Ook deelt zij op haar Instagram wat foto’s met Max samen en daar spat het geluk vanaf. ‘De pinguïn nam zijn flamingo mee om te feesten’, schrijft Kelly onder de stralende foto’s. Wat zag het stel er prachtig uit en wat mooi om te zien dat zij zo van elkaar genieten.

Overnachting

De locatie waar Max en Kelly het afgelopen weekend sliepen, was er ook een om niet snel te vergeten. Het hotel waarin zij sliepen, bevindt zich bovenaan een berg aan de Franse Riveira. Vanaf het balkon hadden Kelly en Max een adembenemend uitzicht over de kust van Monaco. Kelly deelt in haar Instagramstory wat foto’s van de prachtige kamer en de roomservice die zij meerdere keren gebeld hebben. Lekker eten is natuurlijk dé oplossing oplossing om de kater te laten verdwijnen. ‘Nog nooit zo’n mooi uitzicht gezien. Je kunt echt 3 landen zien’, schrijft Kelly onder een video die zij deelt vanuit de kamer. Wat een geweldig onderkomen is dit zeg.

https://www.instagram.com/p/CiqFqjIMf7B/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen