100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kelly Piquet deelt heerlijke zomerse video’s met Max en familie

Kelly heeft de hele zomervakantie vastgelegd op video's en daarop is duidelijk te zien dat zij zich goed heeft vermaakt met haar dochter, Max en de familie.

Vakantie

Deze zomervakantie stond voor Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet in het teken van familie. In plaats van met elkaar en Kelly’s dochter Penelope de rust opzoeken, hebben zij genoten van een vakantie met zowel Max als Kelly’s familie. Kelly deelde de afgelopen dagen al wat foto’s en plaatst nu een video op Instagram, waarin allemaal korte momenten van de vakantie te zien zijn. ‘Een kort fragment van een onvergetelijke zomer met degene die er het meest toe doen’, schrijft zij onder de video. Het geluk straalt er van alle kanten vanaf. Zo te zien hebben zij veel gedanst, gezwommen, genoten en zich weten te ontspannen.

Relatie

Kelly en Max hebben al bijna twee jaar een relatie en wat hebben zij het leuk samen. Samen gaan zij de wereld over, maken zij de mooiste momenten mee en genieten zij vooral van elkaar en van Kelly’s dochter. De twee hebben elkaar zonder twijfel ontmoet op het racecircuit, want Kelly had voor haar relatie met Max al een relatie met een andere coureur, waar zij haar dochtertje Penelope mee kreeg. Kelly’s vader, Nelson Piquet, is ook een oude bekende op het circuit. Hij werd drievoudig wereldkampioen bij de Formule 1. De liefde voor racen zat al in het bloed dus. Wat een geweldig stel zijn Kelly en Max samen..

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen