Vriendin Max Verstappen deelt romantische foto
Zie ook:
Delen

Vriendin Max Verstappen deelt romantische foto

Max Verstappen is vandaag jarig en zijn vriendin Kelly Piquet post ter ere van hem een te leuke foto!

Formule 1 coureur Max Verstappen wordt op Instagram gefeliciteerd door zijn vriendin Kelly Piquet. Gisteren hadden de familie van Max en de Nederlandse moeder van Kelly een gezellige dag op de boot in Monaco, waar Max woont.

Max Verstappen en Kelly piquet verjaardag  Familie Verstappen en Piquet op boot

De vriendin van Max

Kelly is al behoorlijk bekend in de race wereld. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1. Max is niet de eerste coureur waarmee ze een relatie heeft, eerder had ze al een relatie gehad coureur Daniil Kvyat. Daarmee kreeg ze in 2017 een relatie. In 2016 reed hij bij Red Bull Racing, maar werd vervangen door de jonge Max verstappen. In 2019 werd de dochter van Kelly en Daniil geboren, maar gingen datzelfde jaar uit elkaar.

Sinds eind 2020 zijn Kelly en Max samen. Ze spenderen veel tijd in het appartement van Max in Monaco, ook samen met de dochter van Kelly. Daarnaast reist Kelly regelmatig mee naar de races van Max om hem aan te moedigen.

Zusje Verstappen

Naast Kelly, feliciteert de zus van Max hem ook op Instagram. Max staat samen met haar zoontje op de foto. “Happy birthday to the best brother and uncle. We love you!”

Victoria is het jongere zusje van Max Verstappen en is op 7 december 2020 voor het eerst moeder geworden van zoontje Luca. Nu is Victoria in blijde verwachting van een tweede kindje.

Victoria en Max Verstappen

Formule 1

De Nederlandse coureur staat momenteel 2 punten achter de leider in het kampioenschap, Lewis Hamilton. De twee hebben elkaar in een aantal races van behoorlijk dichtbij gezien, waardoor Max de leiding in het kampioenschap verloor. Er zijn nog 7 races te gaan in het kampioenschap.

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet en Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen