100pmagazine_maxverstappen_kellypiquet
Zie ook:
Delen

Max Verstappen en Kelly Piquet vieren de liefde op vakantie

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet genieten samen van de zomerzon in Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten. Op Instagram post Kelly een paar zomerse plaatjes!

Max Verstappen

Denken we aan de Formule 1, dan denken we meteen aan Nederlands trots: Max Verstappen. Max is nog maar 24 jaar oud maar heeft nu al een imposante carrière achter de rug met als kers op de taart het wereldkampioenschap van afgelopen jaar.

Het racen zit in Max zijn bloed. Zijn vader, Jos Verstappen, is ook autocoureur. Hij zag al vanaf dat Max een klein jongetje was het talent in zijn zoon. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader.

Vriendin Kelly Piquet

De ouders van Max zijn niet de enige supporters die trouw naast de racebaan staan. Zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet is er ook vaak bij als Max aan het racen is.

Kelly en Max zijn alweer een paar jaar samen en dolgelukkig met elkaar, dat is goed te zien op de foto’s. Ze reizen regelmatig samen met zijn tweetjes, óf met zijn drietjes. Uit een eerdere relatie heeft Kelly namelijk een dochter: Penelope.

Net als Max houdt Kelly ook wel van een beetje spanning. Zo plaatste ze een paar weken geleden heftige maar tegelijkertijd ook prachtige beelden op Instagram, van een waanzinnige helikoptervlucht over de Alpen. Je ziet de beelden hier, zou jij het aandurven?

Quality time

Kelly en Max waren er even heerlijk tussenuit met zijn tweetjes. Op Instagram post Kelly een aantal foto’s vanuit Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten. Plaatsen waar Max door zijn carrière natuurlijk geen onbekende is. Op één van de foto’s genieten Max en Kelly zichtbaar samen van hun welverdiende rust. En WOW, wat ziet Kelly er prachtig uit in haar blauwe kimono met matching bikini!

Kelly ziet er zoals altijd uit om door een ringetje te halen. Onlangs postte zij nog deze kleurrijke plaatjes vanuit Dubai. Daar was zij het stralende middelpunt in deze, knalroze jurk. Wat een beauty!

https://www.instagram.com/p/CbddDhPMPm6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet.

Delen

Meer over Max Verstappen

Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: 'krankzinnig en belachelijk'
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: ‘krankzinnig en belachelijk’
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Lees alle artikelen over Max Verstappen