SHOP de look van: Kelly Weekers
Zie ook:
Delen

SHOP de look van: Kelly Weekers

Voormalig model en Miss Nederland Kelly Weekers studeerde af in klinische- en gezondheidspsychologie en schreef een bestseller over de zoektocht naar geluk. Geluk dat zij zelf vooral vindt bij haar man John Ewbank, hun dochter Scottie én door simpelweg een vrolijk zomerjurkje aan te trekken!

Ben jij er gevoelig voor als je partner, vriendin of moeder tegen je zegt dat iets niet staat?

“Niet zo zeer. Of eigenlijk zeg ik dat te snel, want van één iemand wel; mijn man! Dat raakt me namelijk wel. Dan ben ik in eerste instantie de onafhankelijke vrouw die daar lekker niks om geeft, maar vervolgens trek ik het toch niet meer aan, haha. Voor mijn partner wil ik er leuk uitzien. Zeker omdat hij mij vaak genoeg ziet in m’n badjas, zonder make-up met een knot op m’n hoofd. Dan vind ik het ook leuk als ik me ga opdoffen, dat hij daar blij van wordt en niet denkt: jeetje Kel, wat heb je nu uit de kast getrokken!”

Hoe ziet hij jou het liefst?

“Ik vind het grappig dat mannen een soort verplichting voelen om tegen vrouwen te zeggen: ‘O schat, ik vind je mooi zoals je bent…’. Dat is onzin. Ik vind mezelf prima zonder make-up, maar hij vindt mij het mooist als ik m’n haar heb gedaan met een natural make-upje. Vooral niet te veel, vrouwen met te veel make-up vindt hij vreselijk.”

En qua kleding?

“De look die ik altijd zo’n beetje aan heb. Laarsjes, een lange jurk. Ik hou van die gypsy stijl en ik denk dat hij mij ook het liefst zo ziet. Echt niet hoe ik ’s ochtends wakker wordt… Dat zou hij nooit hardop zeggen, maar dat weet ik zelf ook wel met logisch beredeneren, haha.”

SHOP DE LOOK!

Kelly Weekers is het modemodel voor onze zomereditie! Ze draagt een paar prachtige kleurrijke outfits waar iedere vrouw ontzettend blij van wordt! Zo ook Kelly die vrolijke zomerkleding te gek vindt. Deze week lichten we een supergave casual outfit uit. De rode blouse van Miss Etam (€ 34,99) die Kelly draagt op de foto is perfect voor op kantoor maar ook op zwarte denim shorts zoals deze leuke van Jeans Centre (€ 39,99). Maak de look af met deze zwarte laarsjes van vanHaren (€ 59,99) en met deze stoere ketting (€ 149) en armband (€ 179) van Buddha to Buddha die te gek staan bij elke outfit.

 

Delen