100%NL Magazine 3JS
Zie ook:
Delen

EEN BEZOEKJE WAARD: De Acoustic Christmas show van 3JS

Het muzikale trio maakt al jarenlang ieder mens gelukkig met hun prachtige muziek: de 3Js. Deze maand zullen ze nog veel meer mensen verblijden tijdens hun Acoustic Christmas show.

Acoustic Christmas

Jan, Jaap en Robin hebben een zeer drukke decembermaand in het verschiet. Zij treden tussen Sinterklaas en Kerst elke dag door heel het land op met hun Acoustic Christmas show. Tijdens de shows zullen alle gasten genieten van de prachtige klanken van Kerstliedjes die tot wel 100 jaar oud zijn. Met alleen het genot van prachtige liedjes zal je de deur niet uitgaan, want de inhoud van de shows gaat namelijk om nog veel meer. Het Kerstverhaal, een terugblik op het jaar en de sfeer van vroeger: het is allemaal onderdeel van een show om niet snel te vergeten. De 3JS zullen ondersteund worden door het spel van de viool en de piano, waardoor het geheel nog magischer zal klinken. Zo krijg je dus het échte kerstgevoel…

Ben jij nog opzoek naar een manier om het jaar op een mooie manier af te sluiten, of een manier om de feestdagen fantastisch te beginnen? Dan is deze theatertour van de 3JS de perfecte gelegenheid.

Wil jij zeker zijn van een ticket? Haast je dan snel naar deze website, want de tickets vliegen de deur uit!

https://www.instagram.com/p/CzZJNZLMYSf/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: 3JS, NTK

Delen

Meer over 3JS

TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
Beschermd: TE GEK: 3JS te horen in Nederlandse theaters met een wel héél bijzonder gezelschap
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
Lees alle artikelen over 3JS