100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Dít is de kerstwens van Gerard Joling: ‘Een heerlijke kerel vanaf een jaar of 38…’

Toen 100%NL Magazine aan Gerard Joling vroeg wat zijn ultieme kerstwens is voor de aankomende feestdagen kwam hij met een hilarisch antwoord op de proppen!

Gerard Joling

Gerard Joling – de naam alleen al roept een beeld op van glitter, glamour en onvergetelijke muziek. Binnen de kring van zijn naasten liefkozend ‘Geer’ genoemd, staat hij bekend als de man die leven in de brouwerij brengt. Zijn iconische hoge zangstem en schitterende podiumkleding hebben hem een onuitwisbare plaats in de Nederlandse entertainmentwereld bezorgd. Gerard is echter veelzijdiger dan alleen zijn zangtalent; hij schittert ook als presentator, acteur en is een bron van vermaak in de wereld van reality-tv.

De kerstwens van Gerard

100%NL Magazine: Wat hoop je dat er dit jaar voor jou onder de boom ligt?

Gerard: ‘Een heerlijke kerel vanaf een jaar of 38 of in de 40 waar alles op en aan zit, waar ik lekker een borrel mee kan drinken, waar ik het gezellig mee heb en die van humor houdt. Dan ben ik dik tevreden. Ik heb mijn ramen nu al open staan, misschien vliegt er een duif of een vogeltje naar binnen. Je weet het niet, maar dat zou mooi zijn. (lacht) Nee, dit is heel flauw. Ik ben ontzettend tevreden, ik hoef geen cadeau. Als iemand langskomt en een flesje wijn meeneemt, ben ik helemaal blij.’

Ben je benieuwd naar het hele interview met Gerard Joling? Dat lees je in de Kerst & Cadeau special! Wil je ook heerlijk genieten van de allerleukste interviews, nieuwtjes en meedoen aan te gekke winacties? Neem dan een abonnement op 100%NL Magazine!

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling