100%NL Magazine Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan, in het huis van Kim Kötter en Jaap Reesema

De prachtige droomvilla van Jaap Reesema en Kim Kötter is na tweeënhalf jaar verbouwen in 2020 opgeleverd. Helaas zullen ze er binnenkort weer weggaan, maar de hometour door deze villa gaat nooit vervelen!

Het nieuwe huis van Kim Kötter en Jaap Reesema

De verbouwing duurde tweeënhalf jaar en de bedoeling was nooit om er ooit nog weg te gaan, maar toch kwam er voor Kim Kötter en Jaap Reesema een andere woning op hun pad. Het nieuwe huis laat echter nog even op zich wachten in verband met wederom een grote verbouwing, dus genieten we nog graag nog even van de beelden van hun huidige woning.

Ze zijn er destijds ontzettend lang en druk mee bezig geweest maar het resultaat mag er dan ook zijn! In 2020 werd de prachtige villa van Jaap en Kim opgeleverd in Loosdrecht. Samen met hun drie zoontjes Muck, Youp en Ted wonen Jaap en Kim hier inmiddels alweer een tijdje.

Op haar eigen YouTube kanaal deelde Kim een te gekke video waarbij ze een rondleiding geeft door haar droompaleis.  Iedere kamer is met zorg ingericht en Kim slaat geen enkele kamer over! Zelfs het toilet niet 😉 Ben jij hartstikke benieuwd naar de inrichting van het huidige droompaleis Reesema/Kötter? Dat zie je in onderstaande video!

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter