100%NL Magazine Linda de Mol

Dit zijn de leuke zoon en dochter van Linda de Mol!

Linda de Mol is gezegend met twee hele leuke kinderen. Al zijn het inmiddels geen kinderen meer en hebben ze het ouderlijk nest al verlaten.

Kinderen

Linda kreeg met haar ex Sander Vahle twee kinderen: Noa en Julian. Noa heeft eind december de mooie leeftijd van 23 bereikt. Haar broer Julian is 2,5 jaar ouder en werd in maart 25 jaar.

Noa

Zowel Noa als Julian werken, hoe kan het ook anders, net als hun moeder in de showbusiness. Noa begon haar carrière bij BNNVara. Twee jaar geleden kreeg zij een sportrubriek in het nieuwsprogramma HLF8 en begon zij te werken bij Veronica. Noa liet destijds weten dat zij geld verdient door sport te kijken. Een ideale baan, lijkt ons. Het gehele WK was Noa in Qatar te vinden. Zij deed verslag van het WK voor het SBS-porgramma De Oranjewinter, een programma van Vandaag Inside. Dit deed zij ontzettend goed en nog steeds krijgt Noa positieve reacties op haar succesvolle verslagen en het commentaar dat zij gaf.

‘Ze staat heel stevig in haar schoenen. Ze is ontzettend slim en werkt heel hard’, liet Noa’s moeder Linda eens weten aan De Telegraaf.

Julian

Julian werkt al een lange tijd aan zijn muzikale carrière en is bekend als muziekproducer. Hij werkte een tijdje samen met Maan en zou samen met haar en Typhoon samenwerken bij TVOH. Dit ging overigens niet door, aangezien The Voice Of Holland toen abrupt werd stopgezet. Julian woont al jaren in een prachtig appartement in Amsterdam. Afgelopen week was hij nog samen met zijn zus te zien bij De Vrienden van Amstel LIVE. Noa en Julian hebben een goed band met elkaar en hun moeder Linda.

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle