100%NL Magazine Kirsten Schilder
Delen

Moeder-dochter momentje: Kirsten Schilder en dochter Nikki stralen in dezelfde outfit!

Kirsten en dochter Nikki hebben een leuke avond met elkaar besteed, ze gingen voor de eerste keer samen naar een filmpremière! En dat deden ze geheel in stijl, in dezelfde outfits!

Gezin Schilder

Samen met Nick Schilder heeft Kirsten drie kinderen: Nikki, Julian en Jacky. Haar oudste dochter Nikki wordt in januari alweer 11 jaar en is al een hele dame!

Woning in Volendam

Een aantal jaar geleden verruilden Nick en Kirsten hun woning midden in het centrum van Volendam in voor een spiksplinternieuwe villa. De villa is ook te vinden in Volendam en werd helemaal nieuw gebouwd, precies naar de wensen van de familie Schilder.

Benieuwd naar de prachtige villa van de familie Schilder? Dat zie je hier!

Kirsten en Nikki in dezelfde outfit

Voor de eerste keer met haar oudste dochter Nikki naar een filmpremière, hoe leuk is dat! En alsof dat niet genoeg is hebben de twee ook een matchende outfit aan. Ze zien er prachtig uit!

Of de twee er zenuwachtig voor zijn? ”Ik denk dat ik het spannender vind dan zij…”, zegt Kirsten daar over onder haar bericht.

Ook de volgers van Kirsten vinden het geweldig dat zij dit samen mogen meemaken. ”Leuke outfits! Veel plezier! Is echt een bijzondere ervaring! Leuk dat jullie dat samen kunnen beleven!”, reageert iemand en een ander schrijft ”Wat een prachtige dochter!”.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen