Kirsten Schilder reageert op
Zie ook:
Delen

Kirsten Schilder reageert op “ruzie” met Annemarie Keizer

De roddel dat Kirsten en Annemarie ruzie hebben, gaat al een hele tijd rond. Kirsten geeft nu reactie en zij laat weten hoe het echt zit.

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Deze liedjes zullen nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel drie weken geleden officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren één groot feest en het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek een groot spektakel en heel emotioneel. Vanaf nu is het duo geschiedenis..

Kirsten en Annemarie

De afgelopen maanden zijn Nick en Kirsten en Simon en Annemarie veel in het nieuws geweest. Niet alleen omdat het duo Nick en Simon is gestopt, maar ook omdat er ruzie zou zijn tussen de stellen. Hier hebben zowel Nick en Kirsten als Simon en Annemarie bijna niet op gereageerd, maar nu vertelde Kirsten aan RTL Boulevard hoe het echt zit. Er is namelijk absoluut geen sprake van ruzie tussen Kirsten en Annemarie. ‘Er is heel erg veel gezocht naar negatieve dingen die er gewoon niet zijn. Ook de manier hoe ik de concerten met Annemarie, Simon’s vrouw, heb mogen beleven en hoe wij het samen hebben afgesloten; dat is zoiets bijzonders om dat op die manier gedaan te hebben, dus er iets gewoon niets’, vertelt Kirsten eerlijk. Dat is natuurlijk alleen maar heel fijn om te horen!

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer