Nick Schilder maakt einde aan geruchten: 'Simon en ik blijven samenwerken'

Nick Schilder maakt einde aan geruchten: ‘Simon en ik blijven samenwerken’

Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten maken een einde aan alle geruchten.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al ruim zes jaar getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie.

Het afgelopen jaar brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Beide heren gaan zich focussen op hun eigen dromen en ambities.

Einde aan alle geruchten

Nadat bekend werd dat er einde komt aan het muzikale duo Nick & Simon kwam de geruchtenstroom op volle gang. Zo zouden Nick en Simon hooglopende ruzie hebben, zouden ze elkaar niet meer willen spreken en elkaar niet kunnen luchten of zien. In een exclusief interview met BeauMonde vertellen Nick en zijn vrouw Kirsten hoe het nu écht zit.

‘De media doen alsof het een keiharde waarheid is, terwijl wij weten dat het niet zo is. Uiteindelijk zullen mensen ook wel merken dat er geen ruzie is, want Simon en ik blijven op zoveel vlakken samenwerken’, aldus Nick. We kunnen ons voorstellen dat dit een grote opluchting is voor de fans van Nick en Simon.

Ook voor Kirsten, die het prille begin van het succes van Nick en Simon ook heeft meegemaakt. ‘Zij weet niet beter dan dat ik dit doe’, zegt Nick hierover. Kirsten: ‘Ik vond het bijzonder dat er van niets zoveel gemaakt werd. Er werden zelfs gedragsspecialisten ingezet om de non-verbale communicatie tussen Nick en Simon te lezen. Bizar.’

Gelukkig maken Nick en Kirsten nu een einde aan alle geruchten en verwijzen zij alle roddels en geruchten naar het rijk der fabelen.

Bron: Beaumonde