100%NL Magazine Nick en simon nieuws
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nick en Simon stoppen definitief als muzikaal duo

De geruchten gingen al een tijdje en er was al sprake van een solocarrière, maar vandaag is bevestigd dat het duo Nick en Simon stopt.

Nick & Simon

Nick en Simon hebben 16 jaar geleden besloten om de handen ineen te slaan als muzikaal duo en dat is meer dan een groot succes geworden. Samen hebben zij onwijs veel nummers uitgebracht, maar daarnaast hebben zij ook verschillende programma’s gepresenteerd, hebben zij opgetreden in theaters en waren zij veel te gast op tv. Een groot, succesvol verleden, waar zij samen trots op terug kunnen kijken. Vandaag maakten zij met een prachtige video bekend te gaan stoppen als muzikaal duo. ‘Nu of ooit…. Wij stoppen als muzikaal duo. Op 10 april 2023 stopt het muzikale avontuur dat ‘Nick & Simon‘ heet. Een prachtige, avontuurlijke weg die wij zestien jaar geleden zijn ingeslagen. Een weg die ons schitterende ervaringen heeft bezorgd en ons op veel mooie plekken heeft gebracht’, beginnen zij hun bericht.

Solo

Al een tijdje deden de geruchten de ronde dat Nick en Simon voor een solocarrière zouden gaan. Deze geruchten werden begin deze maand bevestigd door hun management. Ondanks dat zij op muzikaal gebied stoppen, blijven zij nog wel samenwerken op bijvoorbeeld tv. ‘dus er komt ook geen vechtscheiding over Kees Tol. Maar is er straks wel meer tijd voor persoonlijke creativiteit en solo-ambities’, schrijven zij. Gelukkig geen definitief afscheid dus.

Bedankje

Nick en Simon hebben leuke liedjes en een goede stem, maar zonder hun fans waren zij niet zover gekomen en dat weten zij zelf ook. ‘Allereerst willen wij natuurlijk IEDEREEN bedanken voor alle support; de fans, maar ook de mensen voor en achter de schermen. Maarrr… we hoeven nu nog geen afscheid te nemen. De komende maanden zijn wij voorlopig nog samen door het hele land te vinden. De grotendeels uitverkochte theatertour van ‘Nick, Simon & Garfunkel’ zal vanaf 11 september weer continueren en vooraf aan het afscheidsconcert start er ook een clubtour’. Naast de concerten, brengt het duo dit jaar nog een verzamel-cd uit. Er is nog genoeg Nick en Simon om van te genieten het aankomende jaar dus..

Bron en Beeld: Instagram Nick en Simon

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Lees alle artikelen over Nick en Simon