Koude Knuffels: Roxeanne en haar gezin trotseren de winter met liefdevolle foto's
Zie ook:
Delen

Koude Knuffels: Roxeanne en haar gezin trotseren de winter met liefdevolle foto’s

Stap binnen in de winterse wereld van Roxeanne Hazes, waar ze met haar man en zoontje Fender straalt in gezellige foto's te midden van de Nederlandse kou.

Ze is één van de nakomelingen van de legende André Hazes. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd, toen ze samen met haar vader liedjes begon te schrijven. Het muzikale gen zit dus echt in haar bloed!

Roxeanne is al jaren samen met haar verloofde, Erik Zwennes. Samen kregen zij een zoontje, Fender. Deze lieverd brengt dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Liefdevolle foto’s

In de Nederlandse kou straalt Roxeanne Hazes met haar man en zoontje Fender in hartverwarmende foto’s vol gezelligheid. Onder een wit sneeuwlandschap delen ze lachende momenten, omringd door de ijzige pracht van de winter. Roxeanne lijkt de kou te trotseren met een stralende glimlach terwijl ze samen met haar geliefden knusse familiemomenten beleeft. Van knuffels in dikke winterjassen tot speelse sneeuwgevechten, de foto’s laten zien dat de Hazesjes de Nederlandse winter omarmen met liefde en plezier. Het zijn deze betoverende momenten van familiepret die Roxeanne graag deelt, waardoor haar volgers meegenieten van de warmte te midden van de winterse kou.

https://www.instagram.com/p/C14xIcSISHT/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes en Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

HOT HOT HOT: Volgers lyrisch over nieuwe look Roxeanne Hazes
HOT HOT HOT: Volgers lyrisch over nieuwe look Roxeanne Hazes
WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto's
WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto’s
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes