100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne viert 5e verjaardag van zoon Fender: ‘Ben zo trots op wie hij is.’

Het is vandaag groot feest voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, want hun zoon Fender viert vandaag alweer zijn 5e verjaardag!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Sentimenteel

De afgelopen week was Roxeanne al in een sentimentele bui, in aanloop naar Fender’s 5e verjaardag. Ze deelde toen een aantal té schattige kiekjes van Fender uit zijn babytijd. Foto’s waarvan ons hart een sprongetje maakte. Benieuwd naar die foto’s? Die zie je hier!

5e verjaardag Fender

Vandaag is het dan zover, Fender is eindelijk jarig! Een hele feestelijke dag voor Roxeanne en haar verloofde Erik. Allebei zijn ze apetrots op Fender en dat schreeuwen ze dan ook van de daken.

Roxeanne deelt 10 hartverwarmende foto’s op haar Instagram, hier schrijft ze een liefdevol bericht bij. ‘De allerliefste is vandaag 5 geworden. En hoe graag ik de tijd soms zou willen stoppen, hem eindeloos in mijn armen wil vasthouden, ben ik zo trots op wie hij is. Zijn eigen ik, precies zoals hij wil zijn. Mijn wereld werd op 10 juli, 2018 zoveel mooier. En dat is het mooiste cadeau dat je mij kon schenken.’

Ook trotse papa Erik kan niet achterblijven en deelt op zijn beurt ook een aantal foto’s. ‘Wat een topjaar was dit. En wat vind je je plek in deze wereld toch makkelijk en puur. We gaan er weer 365 oh nee, ditmaal 366 superdagen van maken.’

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes, Instagram Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Heel mooi nieuws voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes
Heel mooi nieuws voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes
HOT HOT HOT: Volgers lyrisch over nieuwe look Roxeanne Hazes
HOT HOT HOT: Volgers lyrisch over nieuwe look Roxeanne Hazes
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes