100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zó reageerde Frans Bauer na kritiek op zijn vrouw Mariska

Mariska deelt dagelijks de leukste kookvideo's en zij vindt dit geweldig om te doen, maar niet iedereen reageert positief...

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska twee jaar geleden getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Kritiek

Sinds kort deelt Mariska kookvideo’s op haar Instagram-account en dit doet zij met veel passie en liefde. Hier ontvangt zij talloze positieve en lieve reacties op, maar er zijn ook mensen die kritiek hebben. Zij hebben het vooral over Mariska’s uiterlijk. Zo schrijft iemand: ‘Wat zie je eruit!’. Mariska heeft geen zin in negativiteit in haar leven en daarom verwijdert zij dit soort reacties.

Weekend vroeg aan Frans wat Mariska hiervan vindt. ‘Ik weet het niet. Je hebt er toch altijd mensen bij die hun ongezouten mening willen geven. Het is iets wat ook bij deze tijd hoort. Maar Maris kan er wel heel goed mee omgaan, hoor.’ Mariska is dan ook niet van plan om te stoppen met het maken van kookvideo’s. ‘Zolang ze het leuk vindt niet, en dat is het allerbelangrijkste. Er zit ook geen commercieel belang achter, het wordt niet gesponsord. Ze doet het niet omdat ze een product moet aanprijzen of zo, maar gewoon omdat ze er plezier in heeft. En weet je, dan is het leuk.’ Daar heeft hij helemaal gelijk in. Het is ook gewoon hartstikke leuk om Mariska dit vol overgave te zien doen. Het is een powervrouw!

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer