ANP 100%NL Magazine Tommie Christiaan
Zie ook:
Delen

Na bakken kritiek bijt Tommie Christiaan van zich af: ‘Ik ben best geschokt’

Nadat Tommie Christiaan bakken met kritiek over zich heen kreeg, bijt hij nu van zich af op Instagram.

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan is een zanger en acteur en heeft een geweldige carrière in de musicalwereld. Met een reeks succesvolle musicalrollen op zijn naam is Tommie Christiaan een grote naam in het theater.

In 2015 zocht Tommie nieuwe wegen om zijn zangtalenten aan het publiek te laten horen en dus deed hij mee aan The Voice of Holland. Dit werkte heel goed voor Tommie’s carrière, het kreeg na zijn deelname een flinke boost!

Gezin

Alweer een aantal jaar is Tommie heel erg gelukkig met zijn prachtige vrouw Jamie. Hun liefdesverhaal kreeg in 2021 een romantisch hoogtepunt toen Tommie haar ten huwelijk vroeg, gevolgd door een waanzinnige bruiloft. Samen zijn ze de trotse ouders van twee prachtige kinderen: zoon Bodi en dochter Eli. Uit een eerdere relatie had Tommie ook al een dochter, Lily.

Benieuwd hoe het gezin van Tommie er uit ziet? Dat zie je hier.

Kritiek

Toen een nietsvermoedende Tommie en Jamie een paar dagen geleden een hele leuke en persoonlijke video op Instagram deelden, hadden ze niet kunnen denken dat ez daar bakken met kritiek op zou ontvangen. In de video zien we een van de kinderen van Tommie en Jamie het stadhuis in wandelen om een wel hele bijzondere reden. Jamie schrijft: ‘Een gecombineerde geslachtsnaam. Iets wat dus sinds januari 2024 kan. Hoewel ik het meteen een hele mooie gedachte vond: Dat kinderen de naam van hun vader én moeder kunnen dragen, hebben wij er alsnog heel lang over getwijfeld.’ Uiteindelijk besloten Tommie en Jamie het toch te doen. ‘En omdat ik mijn vader helaas niet meer heb, maar me wel heel erg verbonden voel met hem en die kant van de familie, vind ik het zo’n mooie gedachte dat wij dit, deze naam, kunnen doorgeven aan onze eigen kinderen. Dus vanaf vandaag hebben onze kinderen niet alleen de achternaam van hun vader, maar ook van hun moeder!’

Niet lang na het plaatsen van de video worden Tommie en Jamie overspoeld met nare reacties. De volgers van het stel nemen geen blad voor de mond en overladen hen met bakken kritiek. Zo schrijven ze onder andere: ‘Laat jezelf ff nakijken’, ‘Tuig van de richel’ en ‘Nederland is verpest’. Stuk voor stuk nare reacties die Tommie en Jamie niet hebben verdiend.

Het stel is er dan ook ontzettend van geschrokken en daarom komt Tommie vandaag met een reactie op zijn Instagram. Zo laat hij weten: ‘Toen wij iets plaatsten over het aanpassen van de geboortenaam van onze kinderen, hadden we niet voorzien dat er zoveel losgemaakt zou worden bij mensen. Ik wil hier even aangeven dat iedereen recht heeft op zijn eigen mening of gevoel hierin’, zo begint Tommie met zijn verhaal. ‘Wat je ook vindt en hoe je er ook over denkt. Ik wil iedereen vragen om op een respectvolle manier zichzelf te uiten. Ik ben best geschokt door de manier hoe mensen zich uitten in de comments en alhoewel dit een tendens is die je steeds vaker ziet op social media, wil ik iedereen toch oproepen om na te denken over welke toon je aanslaat als je jezelf uit.’

Je ziet het hele statement van Tommie hieronder.

100%NL Magazine Tommie Christiaan

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Tommie Christiaan

Delen

Meer over Tommie Christiaan

Tommie Christiaan deelt mierzoet kiekje van pasgeboren baby en zoontje
Tommie Christiaan deelt mierzoet kiekje van pasgeboren baby en zoontje
Tommie Christiaan: 'Ik ben een zware roker, met zeker een half tot heel pakje per dag'
Tommie Christiaan: ‘Ik ben een zware roker, met zeker een half tot heel pakje per dag’
Lees alle artikelen over Tommie Christiaan