ANP 100%NL Magazine Tommie Christiaan
Zie ook:
Delen

Tommie Christiaan deelt mierzoet kiekje van pasgeboren baby en zoontje

Het gezin van Tommie Christiaan is helemaal in de wolken, want eerder deze week werden zij verblijd met de komst van een kleine baby. Het 3e kind voor Tommie, maar de tweede met zijn huidige vriendin samen.

Tommie Christiaan

De meeste mensen kennen Tommie Christiaan als zanger en acteur. Hij heeft jarenlang in het musicalvak gezeten en heeft verschillende musicals op zijn naam staan. In 2015 besloot Tommie om zijn zangcarrière opnieuw een boost te geven en deed hij mee aan The Voice of Holland.

Gezin

Tommie en zijn vriendin Jamie zijn al jaren gelukkig samen. In 2021 ging de acteur zelfs op zijn knieën voor zijn vriendin. Het stel is afgelopen zomer getrouwd. Samen met Jamie kreeg Tommie bijna twee jaar geleden een zoontje, Bodi. Uit een eerdere relatie kreeg de acteur al een dochter, Lily. Afgelopen week deelde Tommie het heuglijke nieuws dat hij en Jamie opnieuw ouders zijn geworden. Het is een dochtertje en haar naam is Eli. Op Instagram deelt Tommie een foto waar wij echt bij wegsmelten. Bodi houdt zijn zusje vast en kijkt haar lief aan. ‘Met zijn slaapzak aan wees hij naar haar en zei hij: “baby”! Ja Bodi, je zusje is geboren. Je hebt er een nieuwe taak bij. Eli Joy Venneker’, schrijft Tommie. Wat een mooie naam en wat een prachtige foto van Tommie en Jamie’s grootste rijkdom. Hier mogen zij trots op zijn.

Bron: Instagram Tommie Christaan. Beeld: ANP/foto

Delen

Meer over Tommie Christiaan

Na bakken kritiek bijt Tommie Christiaan van zich af: 'Ik ben best geschokt'
Na bakken kritiek bijt Tommie Christiaan van zich af: ‘Ik ben best geschokt’
Tommie Christiaan: 'Ik ben een zware roker, met zeker een half tot heel pakje per dag'
Tommie Christiaan: ‘Ik ben een zware roker, met zeker een half tot heel pakje per dag’
Lees alle artikelen over Tommie Christiaan