100%NL Magazine Tommie Christiaan

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan Venneker (24 februari 19896) is een bekend Nederlands zanger, acteur en danser. Hij staat bekend onder de naam Tommie Christiaan. Christiaan volgde een opleiding aan de Dansacademie en speelde zijn eerste rollen binnen musical in 2000. Op televisie was Christiaan vaak te zien als danser. Zo werkte hij mee aan Musical Awards Gala, Wie wordt Tarzan?, Staatloterijshow en So You Wanna Be a Popstar. Zijn musical carrière kwam van start toen hij rollen kreeg in Dirty Dancing en High School Musical.

Carrière Tommie Christiaan

Naast musicals deed Christiaan ook mee in veel films als Afblijven en Dansen op de vulkaan. In 2015 was Christiaan deelnemer in The Voice of Holland, maar hij moest het programma in The Battle weer verlaten. Vervolgens was Christiaan te zien in Beste Zangers, Weet ik Veel en Dancing on Ice. Samen met Buddy Vedder en Maan was Christiaan een van de vakjuryleden voor het Junior Songfestival in 2018.  

Privé

Christiaan maakte in juni 2021 bekend te gaan trouwen met Jamie Dors. Het stel kreeg eerder dat jaar hun eerste zoontje en begin 2023 een dochter. Voor deze had Christiaan een relatie met Michelle Splietelhof, met wie hij ook zou gaan trouwen. Het stel had in 2013 een dochter gekregen: Lily Sophie.