100%NL Magazine Leco van Zadelhoff Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Leco deelt opnieuw metamorfose van Caroline Tensen en volgers worden gek

Op Instagram deelt Leco van Zadelhoff opnieuw een prachtige metamorfose van Caroline Tensen en de volgers worden gek van enthousiasme.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram.

Vriendschap

Leco heeft een grote vriendengroep waar hij een hechte band mee heeft. Hij dan ook vaak te zien met zijn vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen. En de dames hebben geluk met Leco als vriend, want ze zijn veel bij hem in de stoel te vinden!

Metamorfose Caroline Tensen

Al meerdere malen heeft Leco de voor- en nafoto’s van onder andere Caroline Tensen gedeeld op zijn Instagram, en iedere keer worden zijn volgers helemaal gek van de enthousiasme. Want Leco is een echte tovenaar!

Vandaag doet Leco het opnieuw. Bij een voor- en nafoto van Caroline schrijft hij: ‘Maandag… rollerdag! Als kapper in hart en nieren zijn rollers essentieel voor het maken van mooie “volume” kapsels!!! Voor mij ook ideaal om te gebruiken na het fohnen om het haar op rollers af te laten koelen.. of te gebruiken op de “ouderwetse “ manier.. op gewassen haar inzetten en dan onder de droogkap.. oftewel de watergolf!’ Hij heeft vandaag een knap model in de stoel: Caroline Tensen!

De volgers vinden het resultaat weer fantastisch en schrijven: ‘Zo knap!’, ‘Had ik maar een Leco’, ‘En weer goed gelukt!’. Benieuwd naar het resultaat? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen