100%NL Magazine Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Caroline Tensen verbluft fans met deze prachtige look!

Stylist Leco van Zadelhoff heeft presentatrice Caroline Tensen weer heerlijk in de glam gezet! Op Instagram post hij een prachtige foto van de presentatrice.

Glam

Leco heeft Caroline een echte ‘glamlook’ gegeven. Het haar van Caroline heeft hij prachtig gestyled en het make-up is weer oog verbluffend! Zo heeft Leco gekozen voor old/new fashion liplook met lichte koraal kleur en een goudenparelmoerglans. Ze ziet er echt prachtig uit! Maar ook zonder make-up is Caroline Tensen een beauty hoor. Eerder deelde de stylist een metamorfose van Caroline met een voor en na foto van de transformatie van make up. Stoer hoor Caroline!

Leco van Zadelhoff

Leco deelt zijn resultaat op zijn Instagram. Ook veel volgers zijn onder de indruk van Leco’s styling: ‘Prachtig, ik blijf toch stiekem altijd een beetje verliefd op Caroline’ valt er bij de reacties te lezen. En ‘Wauwwww jij bent echt de beste kapper. Ik zou zo graag mijn haar eens laten doen door jou.’

Hieronder zie je de prachtige look van Caroline:

https://www.instagram.com/p/Caj_hi6g1-U/?utm_source=ig_web_copy_link

Familie Caroline

Naast presentatrice is Caroline een trotse moeder van twee kinderen: zoon Bob en dochter Lotte. Regelmatig post Caroline de leukste foto’s van haar gezin en kunnen wij daar allemaal van meegenieten!

Delen

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen