ZIEN: Zo zag Leco van Zadelhoff er vroeger uit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo zag Leco van Zadelhoff er vroeger uit

Hij is in eerste instantie misschien wat moeilijk te herkennen, maar als je het eenmaal ziet, smelt je helemaal weg. Wat een schatje.

Stylist en visagist

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. Zo heeft hij vriendin Caroline Tensen en Leontine Borsato regelmatig in de stoel. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram.

Vroeger

Dit keer plaatste Leco een throwback foto van zichzelf. Het is een foto die al flink wat jaren geleden genomen is, want bij de foto schrijft Leco dat hij daar nog heel jong was. Wat wel grappig en leuk is om te zien, is dat Leco op die leeftijd al bezig was met zijn haar en waarschijnlijk al wist wat hij later wilde worden. Hij draagt hier namelijk een zelfgemaakt hoedje met een gevlochten staartje van papier eraan. ‘TBT… leco 5 jaar… hoedjes maken op school met een nepstaart eraan vast… toen al geobsedeerd door haar en extensions… leuk detail de hele korte pony liefdevol geknipt door mijn vader…’, schrijft hij bij de foto. Wat was Leco een schatje vroeger..

Reactie

Leco krijgt veel reacties op de foto van vroeger en iedereen lijkt ontzettend enthousiast te zijn. ‘Wat enig om te zien’, ‘geweldig om kind te mogen zijn!!’ en ‘Toen al een knapperd’, reageren verschillende volgers.

https://www.instagram.com/p/Cf-607rs2R6/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff