lecovanzadelhoff_header

ZIEN: Leco van Zadelhoff deelt throwback-foto met verklede BN’ers

Op Instagram postte Leco vandaag een leuke foto uit de oude doos. Op de foto wordt hij omringd door zes dames, waarvan drie mét een snor!

Dat zit wel snor

“Hij blijft leuk.. althans dat vind ik dan.. een TBT van mijn verjaardag waarbij de meiden mij op z n YMCA s toezingen… en wees nou eerlijk.. leontien , Caroline en Estelle wat staat jullie een snor toch top.. samen met Monique,Christine en Patricia was dit 6 tal compleet!! Laten we dit veel en vaak blijven doen.. zingen verkleden lol hebben en snorren opplakken of laten staan!!” schrijft Leco onder de foto die hij vandaag postte. Op de foto is hij onder andere te zien met Caroline Tensen, Estelle Cruijff en Leontine Borsato.

Je ziet de gezellige foto hieronder:

Volgers van Leco reageren dolenthousiast op de foto. Iemand reageert met “Gewéldig Leco : Wat een super leuke & gezellige foto”. Iemand anders schrijft: “Wauw geweldig”. Ook Estelle Cruijff reageert op de foto, waarop zij zelf te zien is met snor: “Hoe leuk! Wat hebben we gelachen !”

Het is inderdaad een gezellig foto met een mooi gezelschap! Ze zijn allemaal prachtig: mét of zonder snor!

Leco

De stylist van de sterren werd geboren in Rheden en is de middelste van drie zonen. Leco heeft een hele goede band met zijn ouders en is hen dan ook vooral dankbaar. ‘Dat ze mij liet zijn wie ik wilde zijn. Alles was goed, zolang ik het maar vol overgave deed. Niet de kantjes eraf lopen.’ Benieuwd naar de ouders van Leco? Je leest het hier.

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.