100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

LEKKER GLUREN: Chantal Janzen showt prachtige kinderkamers

We vinden het stiekem allemaal leuk: binnenkijken bij mensen thuis. Op Instagram geeft Chantal een uniek kijkje in de kinderkamers van haar zoons James en Bobby. En die zijn prachtig ingericht!

Gezin Chantal Janzen

Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot samengesteld gezin. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

Binnenkijken bij

De kamers van zoons Bobby en James zijn prachtig ingericht. Zo blijkt uit de foto’s die &C post op Instagram. Chantal zegt hierover: ‘Met kinderen in huis heb je zó veel spullen en opbergruimte nodig. Maar ik heb nooit concessies gedaan en lelijkere meubels gekocht alleen omdat die kidsproof zijn. Als er een vlek in de bank komt door geknoei, zien we het dan wel weer.’
Ook vindt ze een beetje rommel in huis niet zo erg. ‘Ik vind het zo sneu als kinderen de hele middag aan iets hebben gebouwd en het dan ‘s avonds moeten afbreken van hun ouders. Ik stap er wel overheen joh, geen probleem.’ 
benieuwd naar de kinderkamers van Bobby en James? Je ziet het hieronder (SWIPE):

https://www.instagram.com/p/CcV3gzYoz3C/?utm_source=ig_web_copy_link

De schaar erin!

Chantal Janzen heeft zichzelf onlangs een nieuwe look aan laten en de schaar in haar lange, blonde lokken laten zetten. Op Instagram Stories verrast Chantal haar volgers met het nieuwe resultaat.

Bron en Beeld: Instagram andcgram (&C).

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen