100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Zo willen we allemaal wel wakker worden: zoontje Chantal Janzen begint de dag met een dansje!

Een goed begin is het halve werk, en dan helemaal als je de dag vrolijk begint! Het jongste zoontje van Chantal Jansen begint de dag met een dansje, na het kijken van de video heb jij gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

Zoontje Chantal Janzen begint met een dansje!

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag…die lacht de hele dag! En de dag met een lach beginnen: dat doet het jongste zoontje van Chantal Janzen zeker! Bobby blijkt een echt danstalentje te zijn.

Chantal: ‘Goeiemorgen! Als we straks weer ergens mogen dansen, dan zijn dit de moves hoor. Deze routine noemen we ‘the Bob’. Op de video die Chantal Janzen deelt zien we Bobby vrolijk dansen, in zijn pyjama. ‘If you can’t go to the club, just bring the club to you. Keep dancing people, always keep dancing. Especially now. Do the Bob. Be like Bob. Behalve die binnenstebuiten achterstevoren gedragen broek’, aldus Chantal.

Gezin

Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot samengesteld gezin. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. En vooral haar jongste zoon Bobby lijkt als twee druppels water op zijn mama! Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

Shop the look

Chantal is niet alleen een te gekke moeder, een geweldige presentatrice, maar ook een stijlicoon! Chantal ziet er altijd tiptop uit! Het maakt niet uit wat ze draagt, ze straalt. En dat willen we natuurlijk allemaal. Zó shop je de stijl van Chantal Janzen. En ook nog eens voor een leuke prijs.

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen