LEUK: Maak kans op een huiskamerconcert van Maan!
Zie ook:
Delen

LEUK: Maak kans op een huiskamerconcert van Maan!

Maan won het zesde seizoen van The Voice of Holland, heeft prachtige nummers uitgebracht, blijft ons betoveren met haar stem en gaat deze kerst een exclusief huiskamerconcert geven!

Kerst gaat om samenzijn

Vrije dagen, cadeautjes, liefde en heerlijk eten zijn de dingen waar wij meestal aan denken bij het woord kerst. Toch draait het uiteindelijk maar om één ding: samenzijn met familie en vrienden. Volgends Amazon bezorgt het samenzijn met familie en vrienden voor 70% van de Nederlanders het ultieme kerstgevoel. En met deze actie kun je het zelfs nóg leuker maken!

Huiskamerconcert

In samenwerking met Amazon gaat Maan tijdens de kerstdagen een speciaal huiskamerconcert verzorgen. Maan zei: “Kerst is voor mij hét moment van samenzijn met familie en urenlang kletsen, eten en lief zijn voor elkaar. Naast mijn echte familie zijn al mijn fans natuurlijk ook mijn familie en zou ik het fantastisch vinden om met jullie een hele speciale kerst ervan te maken door speciaal voor jullie een intiem concert te geven. ZIN IN!!!”

Meedoen?

Ben je fan van Maan en denk jij nu: ‘Een exclusief concert van Maan, in mijn huis? Dat wil ik!’, volg dan deze richtlijnen. Door kans te maken op deze geweldige actie moet je een foto van je ultieme kerstgevoel op je Instagramfeed plaatsen, Amazon taggen en de hashtag @amazonchristmas gebruiken. Vergeet niet om je vrienden en familie te taggen!

Maan maakt op 16 december via haar eigen Instagram Stories bekend wie de winnaar gaat worden van het huiskamerconcert. Let wel op: er zijn maximaal 20 vrienden of 20 familieleden toegestaan. Daarnaast krijg de winnaar nog een aantal leuke cadeautjes van Amazon. Kortom, snel jouw ultieme kerstfoto maken!

Delen

Meer over Maan

LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
Lees alle artikelen over Maan