100%NL Magazine Anna Nooshin
Zie ook:
Delen

Lezen: Anna Nooshin en verloofde uit elkaar

Verdrietig nieuws voor Anna Nooshin en haar verloofde Nassim Zeta. De twee hebben namelijk besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Verloofd

In april 2019 ging haar grote liefde Nassim Zeta voor zijn Anna op zijn knieën. Anna zei natuurlijk volmondig ja! De verloving vond plaats op een prachtige locatie en daar werd een supermooie foto van gemaakt. Die zie je hier! Ondanks hun voornemen te gaan trouwen maakte het stel geen haast. En nu blijkt dat de twee helemaal niet meer in het huwelijksbootje stappen.

Instagram

In haar Instagram Stories gaat ze uitgebreid op de breuk in. ‘Lieve allemaal, met veel verdriet maar ook veel liefde, hebben Nasim en ik besloten om uit elkaar te gaan. Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren.’ Anna eindigt haar bericht met de boodschap dat ze graag met rust wil worden gelaten. ‘Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip’.

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin

Delen

Meer over Anna Nooshin

BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
WOW: Anna Nooshin staat op knappen en showt haar zwangere buik
Lees alle artikelen over Anna Nooshin