100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

LEZEN: Bijzondere mijlpaal voor Rob de Nijs

Ondanks het feit dat Rob ernstig ziek is, behaalt hij nog wel af en toe een bijzondere mijlpaal. Wat mooi dit.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Op 79-jarige leeftijd besloot Rob zijn microfoon aan de wilgen te hangen.

Rob is al járen samen met zijn grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoon, Julius.

Bijzondere mijlpaal

Gedurende zijn hele carrière heeft Rob heel wat nummers geschreven en gezongen en hij heeft meerdere nummer 1-hits gehad.

Het nummer ‘Zo zal het zijn’ heeft bij veel mensen een speciaal plekje in het hart gekregen en dat is bewezen, omdat het liedje dit jaar als nieuwkomer te vinden is in de jaarlijkse top 10 van meest gedraaide nummers op uitvaarten. Het liedje staat op de zesde plek in de lijst. Het is overigens voor het eerst dat een nummer van Rob de Nijs in deze top 10 is beland. Dit maakte uitvaartorganisatie Monuta bekend.

Niet alleen in deze lijst scoort Rob de Nijs hoog, maar ook in de Top 2000 van NPO Radio 2 is het nummer ‘Zo zal het zijn’ flink gestegen. Of dit alles te maken heeft met het feit dat Rob ziek is, heeft Monuta niet onderzocht, ‘Maar het is wel logisch dat mensen misschien eerder aan hem denken als er vaak over Rob wordt gepraat’, legt een woordvoerder van Monuta uit.

Bron: uitvaartorganisatie Monuta en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rob de Nijs

Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Ontroerde Jet de Nijs vertelt: 'Het is zwaar en veel'
Ontroerde Jet de Nijs vertelt: ‘Het is zwaar en veel’
Lees alle artikelen over Rob de Nijs