100%NL Magazine Frans Duijts
Delen

LEZEN: Frans Duijts ontvangt veel haat na delen van peperdure aankoop

Frans Duijts deelt vol trots zijn peperdure aankoop, toch klinken zijn fans minder enthousiast over zijn nieuwe aanwinst..

Frans Duijts

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 19 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven, de vakanties samen en hun gezin. Frans geniet zelf van zijn optredens die hij regelmatig heeft.

Peperdure aankoop

Frans Duijts kocht vorige week een splinternieuwe Ferrari. Op Instagram deelde Frans drie foto’s van zijn nieuwe, flitsende, rode Ferrari. In volle enthousiasme schreef hij: ‘Dit is ‘m dan. De Ferrari 296GTB! Deze fantastische auto heb ik gekocht totdat m’n bestelde Ferrari SF90 Cabrio er is! Die wordt als het goed is begin 2024 geleverd. Maar wat een droom is dit zeg.’  Hoewel de volkszanger ontzettend gelukkig is met zijn nieuwe bak, klinken zijn fans minder enthousiast over zijn nieuwe aanwinst.

Haatreacties

Iemand reageert op het bericht: ‘Erg patserig, misschien een gratis concert voor je fans die in armoede leven.’ Hierop reageert Frans: ‘Dat kan je zo ervaren, maar is zeker niet zo bedoeld.’ Een ander haakt daarop in en schrijft: ‘Zo komt het wel over. Dat snap je zelf toch ook wel. Of kom je uit een ei? Jij bent de echte realiteit volledig verloren.’

Reactie van Frans

Frans schrikt enorm en heeft ook gereageerd onder het bericht. Zo schrijft hij: ‘Als er iemand met z’n benen op de grond staat ben ik het wel! En dat ik niet laat zien wat ik doe voor de medemens is mijn keuze! Het is jammer dat jij alleen deze kant belicht!’ Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/CwF04FNsmdc/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

Bron: Story, Instagram Frans Duijts. Beeld: Instagram Frans Duijts

Delen

Meer over Frans Duijts

Frans Duijts over potentiële trio 'Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven'
Frans Duijts over potentiële trio ‘Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven’
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: 'Spannend, maar heel veel zin in'
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: ‘Spannend, maar heel veel zin in’
Lees alle artikelen over Frans Duijts