100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

LEZEN: OM maakt beslissing om Marco Borsato toch te vervolgen

Dit maakte het Openbaar Ministerie vanmorgen bekend...

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar.

Vervolgd

Eerder dit jaar werd bekend dat Ali B en Jeroen Rietbergen werden vervolgd om de zedendelicten bij The Voice Of Holland, maar Marco niet. Er liep nog wel een andere zaak tegen hem en daar is vandaag uitspraak over gedaan. Nu is bekend dat Marco ook wordt vervolgd.

De jonge vrouw die Marco nu beschuldigt, legt uit dat Marco een huisvriend van haar ouders was. Nadat de vader van het meisje was overleden, heeft Marco een soort vaderrol op zich genomen. In de beschuldiging is te lezen dat Marco, als hij langskwam bij het meisje, handtastelijk werd. Volgens haar duurde dit van 2014 tot 2019. De moeder van het meisje las dit later terug in een dagboek en aangezien zij voor Marco werkte, heeft zij hem hier gelijk op aangesproken.

Het OM heeft een paar jaar onderzoek gedaan naar de aangifte van de vrouw en zij zien nu voldoende bewijs voor vervolging. Marco heeft zelf ook aangifte gedaan tegen de vrouw in kwestie. Dit een week na haar aangifte. Hij beschuldigt haar van een valse aangifte, smaad, laster en een lasterlijke aanklacht. De advocaten van Marco laten nu weten teleurgesteld te zijn.

Bron en Beeld: De Telegraaf en Nu.nl

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato