100%NL Magazine Monteiro
Delen

LEZEN: Romy Monteiro openhartig over kinderwens!

Romy: "Als ik zie hoeveel liefde mijn moeder uit onze band haalt..."

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt de mooiste momenten samen mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meest bijzondere vakanties.

Kinderwens

In gesprek met ‘Beau Monde’ vertelt Romy openlijk over haar kinderwens. Romy: “Graag zou ik een gezinnetje krijgen. Ik wil al mijn hele leven moeder worden, weet van jongs af aan welke kinderwagen de beste is en welk dopje op welk speentje hoort. Ik volg ook allerlei moederblogs. Ik vind het moederschap fantastisch. Als ik zie hoeveel liefde mijn moeder uit onze band haalt… Mijn leven is er nu nog niet geschikt voor, maar wie weet over vijf jaar hopelijk wel. Moeder worden lijkt me het mooiste wat er is.”

 

Bron: Beau Monde. Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro