ZIEN: Romy Monteiro deelt jaloersmakende vakantieplaatjes!

ZIEN: Romy Monteiro deelt jaloersmakende vakantieplaatjes!

Op Instagram deelt Romy Monteiro een paar prachtige foto's van haar vakantie in Zanzibar.

Vanuit Tanzania, Zanzibar werden volgers van Romy Monteiro de afgelopen weken regelmatig getrakteerd op de meest jaloersmakende zomerse plaatjes. Zo konden wij ook allemaal even meesmullen van de zonnige vakantiekiekjes! Samen met haar vriend Jasper genoot de mooie zangeres van een welverdiende vakantie. “Gevlucht naar zon, zee en zen! Naar een plek waar corona enkel een biertje is en de vitamine D overvloedig” schreef Romy onlangs nog op Instagram.

Hakuna Matata

Terwijl het momenteel buiten nat, guur en koud is, trakteert Romy Monteiro ons vandaag op nóg een reeks prachtige foto’s. Heerlijk om met dit Hollandse Winterweer even weg te dromen bij de azuurblauwe zee en palmbomen. Wat een droom! Bij de foto’s schrijft Romy “Zanzibar-Dump! Vanavond deel ik tips in m’n story van m’n reisje! Hakuna matata.”

Benieuwd naar de zonnige plaatjes? Je ziet ze hieronder:

Vriend Jasper

Na een roerige periode (het verbreken van haar verloving met ex Django) vond Romy opnieuw de liefde. Ze viel als een blok voor de fotograaf Jasper Suyk. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk en vormen -naar ons mening- een van de leukste stellen uit showbizzland.

Samenwonen

Afgelopen oktober kon Romy het wel van de daken schreeuwen. Romy en haar grote liefde Jasper Suyk gaan namelijk samenwonen. Het stel zal gaan wonen in onze hoofdstad Amsterdam.

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro.