100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

LIEF: Douwe bob post selfie met zijn schattige dochtertje

Eind vorig jaar is Douwe Bob vader geworden van een prachtige dochter, Bobby Lou. Op Instagram post hij een té lieve selfie met haar.

Tweede dochter

Eind vorig jaar kwam zanger Douwe Bob met opmerkelijk nieuws naar buiten. Hij werd namelijk niet één keer vader, maar twee keer! Zo schreef hij destijds: ‘Ja het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.’

Zoon

Het was destijds niet het enige babynieuws wat Douwe Bob naar buiten bracht. Eerder die dag liet de zanger namelijk weten dat zijn ex-vriendin Anouk in verwachting is van zijn zoon. ‘Wij zijn heel trots’, schreef Douwe bij een leuke foto. ‘We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden toch gelukt.’

Hilariteit

Het internet ging los en sindsdien is de zanger het mikpunt van veel hilariteit en grappen. Gelukkig is Douwe zijn humor nog niet verloren. Op zijn Instagram stories reageert hij op de zoveelste grap en zet hij een lolbroek even flink op haar plek.

Bobby Lou

Eind vorig jaar werd Douwe Bob voor het eerst vader van een prachtige dochter: Bobby Lou. De moeder van het meisje is Loes van Delft. Ondanks dat Douwe en Loes niet samen zijn, hebben de twee een goede band met elkaar. Douwe is natuurlijk apetrots op zijn prinses en deelt geregeld leuke foto’s van zijn kleine meid.

Trotse papa

Op Instagram post Douwe een super schattige foto van hem en zijn dochtertje. Bij de foto schrijft Douwe ‘My love’. Volgers van Douwe kunnen de lieve foto wel waarderen. Op de Instagram pagina van Douwe stromen de reacties en hartjes binnen. Zo schrijft iemand ‘Aah prachtige foto! Wat een popje’. Weer iemand anders schrijft ‘Kijk nou die trotse pappa met zijn prachtige meisje. Die ogen zijn identiek’. Met haar grote ogen kijkt het schattige meisje inderdaad al superwijs de camera in! Wat een cutie!

Benieuwd naar de foto van Douwe en zijn dochter? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CbFU_NfgGO2/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
Lees alle artikelen over Douwe Bob