Lina Dulles zingt en danst de sterren van de hemel: 'Zoooo lief'
Zie ook:
Delen

Lina Dulles zingt en danst de sterren van de hemel: ‘Zoooo lief’

Lina begint steeds beter te praten en zij kan nu zelfs hele liedjes zingen. Deze versie op 'In de maneschijn' is zó schattig...

Caroline Mol

Jan Dulles en Caroline Mol, een paar dat al hele veel jaren samen is en een heel fijn gezin heeft, hebben in de loop der tijd samen de diepste dalen doorgemaakt. Deze uitdagingen en gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat hun band sterker dan ooit is. Vorig jaar bezegelden het duo hun liefde door in het huwelijksbootje te stappen. Foto’s van hun trouwdag zie je hier.

In de maneschijn

Lina, het jongste kind van Jan en Caroline, is inmiddels 2,5 en zij begint steeds meer woordjes te leren. Gisteren deelde Caroline een video waar álle harten sneller van gaan kloppen. Deze lieverd zingt haar eigen versie van ‘In de maneschijn’ en zij danst er ook bij. ‘Kleine vrolijke vriendin van me. Wat is dit toch een heerlijke leeftijd. Ik geniet zo van alle fases. Ik hoop dat je nog heel lang mooie liedjes op jouw manier blijft zingen en dansen’, schrijft Caroline onder deze mierzoete video.

Er wordt massaal gereageerd op het filmpje. ‘Nog nooit zo’n lieve in de maneschijn gehoord’, ‘Zoooo lief’ en ‘Ahhhhh…wat een droppie’, is een greep uit de reacties. Wij kunnen deze video blijven kijken, want dit is zó lief!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol