100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

VIDEO: Lina giert het uit na dansje van Jan Dulles

Jan Dulles haalt alles uit de kast om zijn kinderen te laten lachen, en met succes! De kleine Lina giert het uit als ze haar vader ziet dansen.

Jan Dulles

Jan Dulles kennen we natuurlijk allemaal als de frontman van de 3JS. De succesvolle band scoort hit na hit en deed zelfs een keer mee aan het Eurovisie Songfestival. Jan zien we daarnaast ook regelmatig op tv voorbij komen. Zo deed hij mee aan The Masked Singer en de Beste Zangers, kwam Art Rooijakkers bij hem over de vloer en was hij te zien in Tour de Frans.

Samen met zijn vriendin Caroline Mol heeft Jan drie kinderen gekregen: James, Donna en Lina. Op 19 december 2020 werd de allergrootste nachtmerrie van iedere ouder werkelijkheid voor Jan en Caroline. Toen overleed plotseling hun drie maanden oude dochtertje Donna. Na onderzoek bleek Donna te zijn overleden aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif.

Op vakantie!

Op dit moment genieten Jan, Caroline, James en Lina volop van de zon op het mooie eiland Zakynthos. Het ontbreekt het gezin er aan niets en we zien veel lachende gezichten voorbij komen op Instagram. Wat fijn om te zien!

Toen Caroline en Lina terugkwamen van de hotelkamer troffen ze Jan en James slapend aan. Natuurlijk maakte Caroline daar een paar te lieve foto’s van die zij deelde op haar Instagramaccount. Die zie je hier.

Lina giert het uit

Op vakantie met kleine kinderen is hard werken, maar ook hard genieten! Jan doet er alles aan om zijn kinderen een lach op het gezicht te bezorgen, en met succes!

Op de video die we zien danst Jan samen met Lina op zijn arm en springt James er vrolijk naast. ‘Meissie, meissie, meissie…’, zingt Jan. Lina vindt het helemaal geweldig en giert het uit! Wij kunnen er uren naar luisteren…

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles