100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

YES: Linda de Mol in nieuwe komedieserie te zien!

Linda de Mol is niet alleen te zien in Miljoenenjacht, in dit najaar is ze ook te zien in de nieuwe komedieserie Five live op SBS 6!

Eerder dit jaar

Linda legde haar werkzaamheden eerder dit jaar voor onbepaalde tijd neer, na de onthullingen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland. Haar ex Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook gaf ze toen aan dat ze haar relatie had verbroken en haar werkzaamheden tijdelijk neer zou leggen. Lees het hele bericht hier.

Terug van weggeweest

Linda de Mol is terug van weggeweest. Dit najaar is ze te zien in een nieuwe komedieserie: Five live. Het programma is als eerste te zien op SBS6, maar daar blijft het niet bij. De acht afleveringen worden namelijk ook doorgeplaatst op Videoland. Elke aflevering is de maandag na de uitzending te zien bij de streamingdienst.

Waar gaat de serie over?

De nieuwe serie Five Live van de makers van Gooische Vrouwen draait om presentatoren Sara (Linda de Mol) en Roderik (Waldemar Torenstra), die behalve een bekend presentatieduo ook vier jaar lang getrouwd waren en twee puberkinderen hebben. Dat de twee echter niet met én niet zonder elkaar kunnen, blijkt als ze bij aanvang van de serie te horen krijgen dat de reeks op de schop moet ‘omdat het profiel van het programma met zijn sterk wisselende kijkcijfers te oud dreigt te worden’. Zenderbaas Flip (Daan Schuurmans) heeft zijn oog namelijk laten vallen op een knappe en stuk jongere Charissa (Roos van Erkel) en aanstormend talent Orlando (Edwin Jonker).

 

 

 

Bron: AD, RTL. Beeld: ANP. Linda de Mol

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol