VA VA VOOM: Loiza Lamers verbluft volgers in sexy badpak
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Loiza Lamers verbluft volgers in sexy badpak

Dat Loiza er geweldig uitziet, wisten wij natuurlijk allang. Dit keer verbluft zij haar volgers met een strandfoto in badpak. Wauw!

Loiza Lamers

Loiza Lamers is bekend als Nederlands model. Ze werd bekend na het winnen van Holland’s Next Top Model in 2015. Ze was de eerste transgender die zo’n titel won. Loiza is alweer een hele tijd gelukkig met haar partner, Jelle. Het stel heeft elkaar ontmoet in een bar en gingen daarna lunchen. De rest is geschiedenis. Loiza en Jelle hebben sinds kort ook een nieuw gezinslid: hondje Gigi

Volgers verbluffen

Loiza is veel in de sportschool te vinden en het harde werken wordt zeker beloond, want Loiza heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Dit keer poseerde zij op het strand met een blauwe zee achter zich. In een zwart badpak straalt zij enorm. ‘Geef me zon, strand, een mooi badpak en ik ben een engel!’, schrijft Loiza onder de foto. Het badpak staat haar echt geweldig en volgers gaan dan ook uit hun dak. ‘Sexy beachgirl’ en ‘En wat staat je dat SEXY badpak toch geweldig’, is een greep uit de enthousiaste reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens. Prachtige vrouw!

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lamers.

Delen

Meer over Loiza Lamers

ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto's met haar vriend Jelle
ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto’s met haar vriend Jelle
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
Lees alle artikelen over Loiza Lamers