FANTASTISCH: Gezinsuitbreiding Loiza Lamers en vriend
Delen

FANTASTISCH: Gezinsuitbreiding Loiza Lamers en vriend

Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg delen ge-wel-dig nieuws!

Openhartig over liefdesleven

In haar Videoland-documentaire Altijd al Loiza, die in oktober 2021 verscheen, vertelde Loiza voor het eerst openhartig over haar liefdesleven. Ze gaf aan in het verleden verdrietig te zijn geweest om het feit dat ze de ware nog niet was tegengekomen, maar daar is gelukkig veel verandering in gekomen. Loiza is namelijk al ruim één jaar smoorverliefd op de Amsterdamse Jelle Ploeg. Dit maakte ze een tijdje terug bekend met een kussende foto op Instagram.

Grote stap

Al snel maakte Loiza en Jelle een grote stap in hun relatie. De twee kochten een huis samen! Het model deelde het heugelijke nieuws op Instagram. Ook vandaag komen ze met een leuke mededeling…

Nieuwe familielid

Gezinsuitbreiding voor Loiza Lamers en vriend. Loiza en Jelle zijn nog steeds helemaal verliefd. Vandaag delen ze dat de twee gezinsuitbreiding hebben gekregen. Op Instagram stellen ze het nieuwe – te schattige – familielid voor: Gigi! Ook de volgers reageren razend enthousiast. Zo schrijft er iemand: “Oh my! Zo cute! Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding.” Je ziet de Instagram post hieronder. 

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lamers

Delen

Meer over Loiza Lamers

ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto's met haar vriend Jelle
ZIEN: Loiza Lamers deelt smoorverliefde foto’s met haar vriend Jelle
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
VIDEO: Loiza Lamers knipt lange lokken af en gaat voor kort kapsel
Lees alle artikelen over Loiza Lamers