Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie
Zie ook:
Delen

Loretta Schrijver laat na lange tijd van zich horen en deelt te leuke selfie

Iedereen wordt blij als Loretta op televisie te zien is, of als zij iets deelt op Instagram. Van deze foto krijgen wij gelijk een glimlach op ons gezicht.

Loretta Schrijver

Loretta Schrijver, wie kent haar niet. De goedlachse presentatrice kennen we natuurlijk allemaal van Koffietijd. Het programma dat zij al jaren heeft gepresenteerd met onder andere Quinty Trustfull. Niet alleen daarvan is Loretta bekend, want zij presenteerde vroeger al verschillende nieuwsprogramma’s. In 1989 verscheen Loretta voor het eerst op tv. Onlangs heeft heel Nederland nog kunnen genieten van Loretta op tv, want zij was jurylid bij The Masked Singer. De grappige uitspraken van Loretta laten iedereen altijd ongelooflijk hard lachen.

Lange stilte

Op Loretta’s Instagram is het een tijdje rustig geweest. De presentatrice deelde heel wat weken geleden een leuke reeks foto’s in het theater en afgelopen week plaatste zij opnieuw een foto. Het is dit keer een selfie met een goede vriendin. ‘Op ons 0.0’, schrijft Loretta bij de foto, waarbij zij en een vriendin een biertje in de hand hebben. Goede vriendin en ex-collega Quinty Trustfull reageert: ‘Cheers met je mooie bril.’ Verder ontvangt Loretta onwijs veel lieve reacties onder deze foto. ‘Aaaaah gezellig! Cheers’ en ‘Dat is genieten. Proost lieve Loretta. En de bril staat je heel mooi. Topper.’ De bril staat haar inderdaad heel goed en wij worden gelijk vrolijk van deze foto.

https://www.instagram.com/p/C2h512zIyvc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Loretta Schrijver en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Loretta Schrijver

Binnenkijken in het kleurrijke Amsterdamse appartement van Loretta Schrijver
Binnenkijken in het kleurrijke Amsterdamse appartement van Loretta Schrijver
Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!
Dít is de leuke partner van Loretta Schrijver!
Lees alle artikelen over Loretta Schrijver