ANP 100%NL Magazine Lorette Schrijver
Zie ook:
Delen

GOED NIEUWS: Loretta Schrijver keert na heftige periode terug op tv

Na een zware en emotionele periode keert de altijd vrolijke Loretta Schrijver terug op tv als presentatrice van Koffietijd en The Masked Singer.

Operaties

Iets langer dan een jaar geleden werd er darmkanker bij Loretta Schrijver geconstateerd. De Koffietijd-presentatrice was er gelukkig vroeg bij, want de verschrikkelijke ziekte zat nog in de beginnende fase. Loretta kon hier geopereerd aan worden en alles kon worden weggehaald, maar zij is die periode echt door een hel gegaan. En als het allemaal nog niet erg genoeg was, heeft zij begin dit jaar ook haar hondje Flip moeten laten inslapen. Het werd wel weer eens tijd voor goed nieuws dus en dat heeft zij nu. Het presenteren, wat Loretta het allerliefste doet, gaat zij namelijk rustig aan weer oppakken.

Presenteren

Nadat de ziekte bekend werd bij Loretta, is zij gelijk gestopt met het presenteren van Koffietijd. Na de operaties was het presenteren nog te zwaar voor haar en daarom heeft zij ervoor gekozen om het rustig aan te doen, zodat zij goed kon herstellen en nu weer kan stralen bij Koffietijd. Het Instagramaccount van Koffietijd meldt dan ook de terugkomst van de altijd vrolijke Loretta. ‘Velen van jullie hebben de afgelopen maanden berichtjes gestuurd en gevraagd naar een update. We kunnen melden dat het heel goed gaat met haar en dat ze daarom dus gewoon weer aan tafel komt zitten. Bij Koffietijd kijken we nu al enorm naar uit naar haar terugkeer!’, schrijven zij bij de foto.

https://www.instagram.com/p/Cg1-_uyKwzN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Koffietijd

Delen