WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen

WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen

Louis en Truus van Gaal zijn toe aan een nieuwe woning en start en kochten daarom een gigantische villa, dichtbij het appartement waar zij nu wonen.

Louis van Gaal

Bekend van natuurlijk zijn omvangrijke voetbalcarrière als voetballer en als coach, maar óók van zijn Engelse uitspraken: Louis van Gaal. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal is een druk bezet man. De coach is over het algemeen een hele geliefde man, waar iedereen regelmatig om moet lachen wanneer hij op tv is, of wanneer hij spreekt tijdens een persconferentie. Louis is al jaren gelukkig met zijn vrouw Truus en zijn twee dochters uit een eerdere relatie.

Nieuwe woning

Louis en zijn vrouw Truus wonen al jaren in een gigantisch appartement in Portugal. Dit optrekje ontbreekt hen aan niets, maar toch zijn zij ook regelmatig in Nederland. Ook in Nederland wonen zij in een appartement, maar niet voor lang meer, want van Gaal heeft namelijk een penthouse in Noordwijk gekocht, op zo’n 2 kilometer afstand van zijn huidige woning.

Residence van Oranje

Het nieuwe optrekje van Louis en Truus heet, heel typisch, Residence van Oranje en de inrichting zal gedaan worden door Monique des Bouvrie. Deze gigantische woning, waar Louis en Truus samen genieten van hun pensioen, hebben zij gekocht voor ruim 10 miljoen euro, dat meldde een bron aan Story. Het complex waar zij zullen gaan wonen, is nog in volle bouw en het zal dus nog wel even duren voordat het stel hier intrekt. Het is een pand van Hotel van Oranje. Zo hebben zij de privacy van een eigen penthouse en de luxe van een hotel. Hoe geweldig wil je het hebben? Wij weten wel zeker dat het stel daar optimaal kan genieten van het pensioen, want ook deze woning ontbreekt hen aan niets. Wát een heerlijke luxe zeg. Dat is ze gegund.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP/foto