100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Luca Borsato laat zich uit over carrière Marco en toekomstplannen

Luca is open over de carrière van zijn vader en hij laat duidelijk weten hoe het zit. Ook vertelt hij over eventuele muziek die zij samen zullen maken.

Luca Borsato

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Luca treedt in de voetsporen van zijn vader, want hij zit zelf ook in de muziekwereld. Hij produceert zelf muziek en hij lijkt goed op weg te zijn. Vorig jaar strandde Luca’s relatie met zijn ex Daisy en sindsdien gaat hij als vrijgezel door het leven.

Carrière Marco

Er is veel vraag naar de carrière van Marco, maar Marco laat zelf niet heel veel van zich horen. Behalve dat hij zijn eigen limoncello op de markt gaat brengen. Luca was te gast in de podcast: Paul’s huisfeestje en daarin vertelde hij over de carrière van zijn vader. Er wordt hem gevraagd of hij, net als Sem van Dijk met Xander de Buisonjé, ook een nummer met zijn vader gaat uitbrengen. ‘Zit op dit moment niet in de planning. omdat mijn vader nog niet bezig is met nieuwe muziek of iets in die richting. Dus die, ja die houden mensen of nog tegoed voor een hele lange tijd of die komt nooit’, vertelt hij. Wel lijkt het hem heel leuk om dat ooit te gaan doen.

Beschadigd

Luca vertelt eerlijk dat Marco is beschadigd door wat er allemaal is gebeurd. Ook zegt hij het een en ander over een comeback van zijn vader. ‘Dus ik denk dat, dat op zich doet wachten totdat hij die beslissing ooit neemt. En misschien maakt hij die beslissing nooit definitief, maar kan hij over vijf jaar wel zeggen ‘ik doe het wel. Ik denk dat hij zijn glazen alleen maar kan ingooien als hij teveel zegt van ik ga het ooit wel doen, ik ga het niet doen.’

Als Marco ooit weer muziek gaat maken, wil Luca dat heel graag met hem en John Ewbank samen doen. Met een oud nummer van zijn vader bijvoorbeeld. ‘Ik denk één van de powersongs. Eerder een soort Vrij Zijn of Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht.’ Wij kunnen in ieder geval niet wachten, want het wordt gegarandeerd een hit!

Bron en Beeld: podcast: Paul's huisfeestje

Delen

Meer over Luca Borsato

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
Lees alle artikelen over Luca Borsato