100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit beleeft onvergetelijke dag met zoontje Luca

Luca's gezicht straalde van pure vreugde, Monique deelt de beelden op haar Instagram.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Onvergetelijke dag

Monique is al jaren gelukkig met haar partner Martijn en 3 lieve kinderen. De twee jongens en dochter Lovia laten alle volgers’ harten keer op keer weer smelten met hun ondeugende koppies, hun lieve lach en de goede band die zij met elkaar hebben. Dit keer maakte ons hart weer een sprongetje. Monique nam haar zoontje Luca mee naar Disney in Concert in de Ziggodome. Luca’s gezicht straalde van opwinding en pure vreugde terwijl hij enthousiast alle liedjes luidkeels meezong. De betoverende momenten werden vereeuwigd in schattige beelden, waarop te zien is hoe Luca’s ogen glinsteren van geluk, omgeven door de magie van muziek en de betoverende sfeer van Disney.

Monique smit met zoon Luca 1

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit