100%NL Magazine KRUIDVAT Monique Smit
Zie ook:
Delen

De zoontjes van Monique Smit stelen de show op déze leuke foto

Noah en Luca, de zoontjes van Monique Smit, stelen de show op een te leuke foto!

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen die ze samen heeft met haar vriend Martijn Molleman.

Gezin

Ondanks dat Monique Smit heel erg van haar werk houdt, staan haar twee jongens altijd op de eerste plaats. Noah en Luca zijn twee te schattige jongens die de ondeugd op het gezicht hebben staan. En dan hebben we het natuurlijk vooral over Monique’s jongste zoontje Luca. Een kopie van zijn moeder en nu al een allround entertainer! Zo deelde Monique Smit een aantal weken geleden een hilarische video van Luca waarbij hij in een bomvol restaurant een showtje weggaf. Benieuwd naar die video? Kijk hem hier nog eens terug. (Wij beloven je, hij gaat je niet teleurstellen!) 🙂

De show stelen

Naast dat Monique Smit heel veel zingt en presenteert, kruipt ze zo nu en dan ook in de huid van een modeontwerpster! En dat doet ze voor onder andere Ter Stal. Vandaag deelt Monique met haar volgers het leuke nieuws dat ze ook voor de jongens een collectie heeft ontworpen.

‘Vanaf vandaag naast #moniquesfavorieten voor vrouwen ook een nieuwe samenwerking voor álle stoere jongens. Hier zie je me samen met mijn eigen “mini’s” gekleed in onze favoriete outfits uit de nieuwe collecties.’

De reacties onder de foto stromen binnen en de volgers van Monique zijn door het dolle heen. Ze weten dan ook niet hoe snel ze de nieuwe collectie in de wacht moeten slepen. ‘Meteen maar ff shoppen van de week’, ‘Klik, besteld’ en ‘Wat leuk!’ schrijven ze onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit