VIDEO: Ludo Sanders hijst zichzelf in knalgele jurk!
Zie ook:
Delen

VIDEO: Ludo Sanders hijst zichzelf in knalgele jurk!

Op TikTok zien we een filmpje waarin we een kant zien van Ludo Sanders die we nog nooit eerder zagen!

Ludo Sanders

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn beide acteurs, die je misschien beter kent als Ludo Sanders en Janine Elschot. Het duo speelt al jaren in de serie Goede Tijden Slechte Tijden.

Nog steeds, na 27 jaar, zien we iedere werkdag om 20:00 uur Ludo Sanders op RTL 4. Ludo heeft tijdens zijn tijd in Goede Tijden Slechte Tijden al héél veel meegemaakt. Zo raakte hij blind, verlamd en is hij zelfs opgestaan uit de dood. Doe hem dat maar eens na!

Dochter

Ludo en Janine spelen in de populaire soapserie een stel, maar wist jij dat ze in het echte leven ook echt een stelletje zijn? Erik en Caroline hebben samen een Instagramaccount ‘Romancing the Globe’ waarop ze hun mooiste reizen delen met hun volgers.

Maar dat is niet het enige dat ze delen, ze hebben samen ook een prachtige dochter! Zij heet Solane en is een prachtige verschijning. Op haar Instagram pagina is te zien dat ze haar looks van haar prachtige moeder heeft! Foto’s van de mooie Solane zie je hier!

Uit een eerdere relatie heeft Erik nog twee kinderen: zoon Vince en dochter Alix. Vooral Vince lijkt als twee druppels water op zijn bekende vader.

Gele jurk

Op TikTok zijn er verschillende trends en challenges te vinden die viral gaan waar duizenden mensen van over de hele wereld aan mee doen. Één van die video’s is een ‘Turning my mom into me’-challenge. Al eerder zagen we dat Katja Schuurman met deze trend meedeed en zichzelf transformeerde in haar dochter Sammie.

Maar nu is het ook de beurt aan Erik de Vogel, alias Ludo Sanders! Hij tovert zichzelf om tot zijn modebewuste dochter Nina Sanders, en dat levert een hilarische video op! Die zie je hieronder.

@gtstnl

Antwoorden op @Karlijntje 😍😍😍 #turningmydadintome #gtst #backstage

♬ original sound – .

Delen

Meer over Erik de Vogel

Erik de Vogel vertelt eerlijk: 'Ik zet graag mijn tanden in iets anders'
Erik de Vogel vertelt eerlijk: ‘Ik zet graag mijn tanden in iets anders’
Op dít moment stopt Erik de Vogel met zijn rol als Ludo in GTST
Op dít moment stopt Erik de Vogel met zijn rol als Ludo in GTST
Lees alle artikelen over Erik de Vogel