100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

VIDEO: Katja Schuurman transformeert zichzelf tot dochter Sammie

Op TikTok zien we Katja Schuurman zichzelf transformeren tot haar dochter Sammie!

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Een jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Ondertussen is Katja alweer een paar maanden dolgelukkig met haar nieuwe partner, Niek. Katja is smoorverliefd en plaatst regelmatig kiekjes met haar grote liefde.

Dochter Sammie

Uit haar huwelijk met Thijs Römer kreeg Katja haar dochter Sammie. Thijs vond na Katja opnieuw de liefde bij balletdanseres Igone de Jongh en stapte ook met haar in het huwelijksbootje. Nadat bekend werd dat er een aantal aangiftes tegen Thijs Römer bij de politie liggen, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, liet Igone weten niet langer samen te zijn met Thijs. Dit deed ze via een emotioneel bericht op haar Instagrampagina.

Transformatie

Op TikTok zijn er verschillende trends en challenges te vinden die viral gaan waar duizenden mensen van over de hele wereld aan mee doen. Één van die video’s is een ‘Turning my mom into me’-challenge. Die uitdaging ging Katja maar al te graag aan!

Sammie heeft een eigen TikTok account waar ze deze video deelt. Eerst zien we Katja in haar eigen kleding richting de camera lopen, terwijl we haar daarna de deur uit zien komen in de kleding van Sammie. En eerlijk is eerlijk: ze ziet er geweldig uit!

https://www.tiktok.com/@sammie_hr/video/7186288236195613958

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman, TikTok Sammie Römer

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman