100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

WOW: Maan deelt foto met dubbelganger!

Het schijnt dat iedereen ongeveer zes dubbelgangers heeft, verspreid over de hele wereld. Maan heeft haar eerste dubbelganger al gevonden, in Nederland nog wel!

Dubbelganger

Op Instagram deelt Maan twee leuke foto’s met haar eigen dubbelganger. En eerlijk is eerlijk: de twee lijken écht op elkaar! Maan: ‘2 voor de prijs van 1. Hebben jullie @lunavanvleuten al gespot in de clip van Blijven Slapen..?’

Nu helpt het natuurlijk ook mee dat de dames op de foto’s beide hetzelfde kapsel hebben en precies dezelfde outfit dragen. Maar dan nog, de gezichten lijken ook hetzelfde!

Kapsels van Maan

Maan experimenteert nog wel eens met haar kapsel. Zo liet ze laatst een lange pony knippen. En uiteraard: het staat Maan weer prachtig.

Maan was nog maar 18 jaar toen ze besloot auditie te doen voor The Voice of Holland. Met het prachtige lied ‘The Power of Love’ pakte ze de jury in en koos ze vervolgens voor Marco Borsato. Wat ze toen nog niet had kunnen denken is dat zij de winnaar zou worden van dat seizoen! Je ziet de auditie van Maan hier!

Bron en Beeld: Instagram Maan

Delen

Meer over Maan

LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
Lees alle artikelen over Maan