100%NL Magazine Maan Goldband
Zie ook:
Delen

Verliefde Maan en Karel Gerlach: ‘We zijn begonnen’

Maan en Karel bereiden zich voor op de feestdagen. Terwijl Karel toekijkt in de bank, tuigt Maan de kerstboom weer op.

Maan

Nadat haar relatie met DJ Tony Junior op de klippen liep, liet Maan de mannen voor een tijdje links liggen. Tony en Maan waren zo’n 2,5 jaar samen toen ze naar buiten brachten dat het stel uit elkaar was. Aan tijdschrift Viva liet Tony destijds weten: ‘We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.’

Gelukkig voor Maan heeft Cupido opnieuw raak geschoten en heeft ze nu haar hart verloren aan Karl Gerlach. Karl is zelf ook geen onbekende in de muziekwereld, hij is namelijk één van de drie zangers van de immens populaire band Goldband. ‘Ik ben verliefd’, liet Karel een tijdje geleden weten aan ANP.

Kerstboom optuigen

Tussen Maan en Karel gaat het momenteel super goed en zij brengen dan ook zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Maan heeft zelfs met Goldband een eigen nummer opgenomen en dat blijkt een ware hit te zijn. Het stel plaatst nog niet heel veel van en met elkaar op Instagram, behalve toen zij samen op vakantie waren op Curacao. Nu deelt Karel een foto van Maan in zijn story. Maan is de kerstboom aan het optuigen en Karel kijkt vanaf te bank toe. ‘We zijn begonnen’, schrijft hij erbij. Wat fijn om te zien dat de twee het zo leuk hebben met elkaar. Of het stel ook daadwerkelijk al samenwoont, is niet bekend.

Bron en Beeld: Instagram Karel Gerlach

Delen